Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Utenatt vid Västersjön

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Brasa på gång. Gott i lä och go vy
Brasa på gång. Gott i lä och go vy

Natten mellan torsdag och fredag tog jag mig en tältnatt vid Västersjön. Länge sen jag tältade så det var verkligen på tiden 😉 Det blåste ostligt så jag tog i lä på ostsidan, precis ovanför en av finstränderna. Upp med Nallot och ut liggunderlag och sovsäck. Sen brasa på stranden, gött att sitta och spana in i elden några timmar. Lite mat och dryck på det och lite månspan. Superfint. Lite tassande vildsvin runtomkring. Somnade sött och vaknade för några timmar tältöppningshäng och korta promenader innan jag drog hemåt igen. Brukar sova lite oroligt första natten ute men det gick finfint, lite väl varmt då jag tog min varmare säck Apache men den är ju lätt att dra åt sidan 🙂

Tält och brasmys strax innan mörkret tar över
Tält och brasmys strax innan mörkret tar över
Varmt vatten på gång
Varmt vatten på gång
Morgon vid Västersjön
Morgon vid Västersjön
Tältet på en liten platå precis ovanför stranden, perfekt
Tältet på en liten platå precis ovanför stranden, perfekt
Det börjar bli lite höstfärger
Det börjar bli lite höstfärger

img_6459

Lämna ett svar