Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Det var, som vanligt, nära att vi vaskade februari och inte sov ute 😉 men i natt blev det av, sista chansen typ. Blev en natt hemma, under bar himmel. Grymt fin stjärnhimmel, inga ljusföroreningar, två eller tre hoande ugglor, en gläfsande räv och ett par minusgrader. Konstigt att vi sover ute så sällan när det är så gött.

Sov sött i WM Apache och WM Antelope på våra tjocka liggunderlag.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Utenatt februari 2022”

  1. Grattis! Men ni ligger lite i lä. Ikväll blir det sexhundranittioandra natten i obruten följd i den gamla trädgårdshammoken vid avenbokshäcken ute i trädgården. Tyvärr numera med en olämpligt placerad gatlykta som skrämt iväg fladdermössen. Men hornugglorna i tallarna tvärs över gatan finns kvar och om ett par månader börjar deras ungar vissla om nätterna – och ekorrar och igelkottar brukar hälsa på. Men annars är det såklart lite skralt med vilt här inne i södra Lund.
    Till påsk är jag inbjuden att sova ett par nätter inne i en stuga – jag våndas redan inför ett sådant äventyr.

    Svara
    • ”lite i lä” 🙂 🙂 Imponerande!! Lite synd med ljusföroreningen från gatlyktan bara. Kul med ugglor i stan. Igelkottar har vi inga alls härhemma trots att vi har, tycker vi, massa fina miljöer, lövhögar, rishögar osv. Funderar på att kidnappa och ”plantera” in igelkottar på tomten 😉 Akta dig för stugboende, det där med inne kan få en att fastna hårt 🙂

      Svara

Kommentera