Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Utefest 2017 – supertrevligt och lite fuktigt

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vi stack upp till/på Utefest i Friluftsbyn i år igen. Har tyckt det varit supertrevligt de två åren 2015 & 2016 som vi varit med tidigare. Stannade till på Elmia en sväng och vid Vättern för övernattning på vägen upp.

Kom fram halvsent på torsdag kväll till Friluftsbyn, hann checka in på både Utefest och camping, få i oss lite mat, bada i Gällstasjön och snacka lite innan vi somnade sött.

Hängde med på lite svamputflykt med Elles Utemat och lite LightMyFire-matlagning på fredagen och så ett besök på Skulebergets topp. Klart fuktigt hela dan men väldigt trevligt ändå. Spanade på Banff på kvällen och lyssnade lite på Linda Åkerberg som gått PCT. Banff var kul och Linda verkade ha skön inställning, inte så mkt prestation och ska/måste som det lätt blir.

Lördagen bjöd på skogspromenad i Skuleskogen, cykling med badinslag i Docksta, häng i Friluftsbyn och så massa tjöt på kvällen.

Elle delar ut ”After Hike”-mat 🙂
Häng runt en av eldarna
Kåta med kamin

Söndagen började superblött så vi hängde kvar länge i Winzent. Stack ut korta rundor för span och tjöt, folk lämnade efterhand.

Framåt 14 skulle vi vara hopsamlade för kajakutflykt till Mjältön och då var det rätt tomt på området.

Som vanligt en mycket trevligt tillställning. Det här fixar de mycket bra. Bra mix med aktiviteter, föredrag och jäkligt bra häng, tjöt och umgänge.

Förutom massa trevliga deltagare fanns en hög med utställare & partners på plats: Primus, Melker Kayaks, Elles utemat, Aclima, Garmin, Fjällräven, Lyofood, Millekul, Utemagasinet, Naturkompaniet, Morakniv, Johan Skullman, Hanwag, Tentipi, Sören Kjellkvist med flera.

Lämna ett svar