Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi tycker verkligen att fler borde ut och njuta av vår finfina natur. Oavsett var man bor i vårt avlånga land har man nära till fin natur i form av skog, strand, ängar, fjäll, skärgård, kust med mera.

Tror också att de flesta mår bra av det. Vi tycker i alla fall själva att vi gör det.

Ut Å Njut 6 juni är ett samarrangemang mellan Håll Sverige Rent, Light My Fire, Friluftsfrämjandet och Skånes Djurpark. Ett arrangemang bara för att få ut folk i naturen och njuta, kanske käka nåt gott och kanske göra naturen lite renare än den var innan besöket.

Inga bestämda platser utan Ut Å Njut varsomhelst helt enkelt. På sajten www.utånjut.se finns tips på recept, tips på Smultronställen och lite info om nedskräpning med mera.

Ut Å Njut, helst alla dagar såklart, och 6 juni som är vår nationaldag är verkligen ingen dålig dag att njuta på/av 🙂

Facebookevenemanget finns här

www.utånjut.se

Sverige är fantastiskt och förtjänar att firas! Var du än bor, är det aldrig långt till en egen glänta, en bit kust eller en plats som gjord för picknick! Vi vill hylla landet genom att njuta av dess skönhet, äta mumsig mat och lämna våra smultronställen i bättre skick än vi fann dem. Få saker läker själen så som naturen. Låt oss hålla Sverige rent, och minnas att jorden bara är till låns.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera