Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kinadimma. Foto: Joakim Hermannson.
Kinadimma. Foto: Joakim Hermanson.

Jocke på Upplevelsebolaget i Uddevalla gillar inte bara paddling och kajaker, han gillar cyklar oxå. Eller i alla fall att cykla. Hösten 2009 gjorde han och två andra en nätt cykeltur borta i Mongoliet & Kina den kan man följa på www.uteochcyklar.se

Men Jocke har cyklat mer än så. I den nystartade bloggen Upplevelsebolaget ute och cyklar skriver han att han har cyklat cirka 35000 kilometer under tio år… det är en bit.

På bloggen lägger han ut text och bild från en del av sina cykelutflykter genom åren. Det är väldigt fina bilder och mycket bra, intressanta och fyndiga texter.

Besök http://upplevelsebolaget.wordpress.com och bli inspirerad, kanske både cykel, bild, text och blogginspirerad!

Så här beskriver Jocke själv sin blogg:

Ibland är jag ute och cyklar. Jag cyklar till jobbet, jag cyklar till kompisar eller jag cyklar genom en öken eller över en kontinent. Ibland ensam, ibland tillsammans med vänner. Det är ett fint sätt att tillbringa en del av sin tid på planeten. Den här bloggen är en mosaik av fragment från tiden i sadeln. Det är korta berättelser från upplevelser i 28 länder på 6 kontinenter. Möten, ögonblicksbilder, intryck, historier, reflektioner och tankar ihopskrapade under 35.000 kilometers trampande under mer än 10 års tid.

Jocke lystrar även till Joakim Hermanson och har även skrivit finfina boken Paddla kajak i Bohuslän samt paddelkapitlet i boken Göteborgs Friluftsliv.

Doktor Li. Foto: Joakim Hermansson
Doktor Li. Foto: Joakim Hermanson
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera