Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Dessvärre blev årets kajakträff på Vendelsö inställd, pga för svalt intresse. Tummen upp blev det istället för en tur till Nidingen. Överfarten till denna fågelfyllda fyrö är ca 15km från Frillesås, där vi sjösatte. Förtjusande väder, sällskap, kajak, paddel och vad mer kan man önska?


Ett gäng fyrar som bonus. Jag klättrade upp och genast kändes den dubbelt så hög! Dubside höll vår långtradare i parkeringsfickan just vid dess fot.


Dubside är en av världens skickligaste rollare i kajak och han är en stark paddlare – MEN när det kommer till kommunikation, teknik och samarbete i dubbelkajak så ger jag dottern Elda högre poäng. Utan tvekan. Men vi fick ju också 448.564 paddeltag på oss att träna upp ett snyggt team på väg till Norge 🙂


På Nidingen lärde Andreas oss allt om den sällsynta, tretåiga måsen. Inte en av dem hade lust att visa sina tår, men det var en härligt engagerad biologilektion som inspirerade oss alla. En lång skön pause med makrill i tomatsås, ballerinakex och obegränsad horisont sedan en glidartur i stiltje tillbaka till Frillesås.


Eva-Lotta Backman som gästspelade under turen fick en hop fyrar till sin samling och en ny paddel. Eva-Lotta paddlar just i denna stund runt Senja, utanför Tromsö. Det är ju så skönt överallt.

Tack Jocke, Upplevelsebolaget, för fina bilder från den här dagen.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar