Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Efter Tresticklan och Stockenträffen styrde vi stugbilen Winzent vidare mot Trysil. Finfin kväll vid Trysilelven till att börja med. Dagen efter körde vi upp till Fageråsen och parkerade och lastade av cyklarna. Kul att se Trysil i sommarskrud, det byggs överallt i stugområden och snickras både här och där. Vi cyklade ut på leden och över spången på kalfjället och sen tog vi Fjellflytet (som är ny sedan förra året) ner till Fageråsen igen sen tog vi Fjellrundan fast ”fel” håll. Alltid mysigt att cykla runt Trysilfjellet. Att det ska stå en ny restaurang klar om ett par månader vid gamla Paviljongen kunde man inte ana, det såg ut som om de hade mycket kvar…

Träffade ett par från schweiz som kom swishade förbi oss på fulldämpade elcyklar ropandes ”we are cheating”. Vi höll med 🙂 Kul. Vidare runt fjället med fika ovanför Grönskäret och sen ner via Fjellflyten igen.

Lunch blev det en bit norr om Trysil vid elven. Fick bli rullbad då det var skapligt grunt. Sen tillbaka till campingen. Tarpen fick åka upp då det började regna.

Vi hade tänkt cykla mer i Trysil och även fara förbi Rörbäcksnäs men regnet var ihärdigt och prognoserna såg regniga ut ett par dar framåt så vi lämnade och letade oss mot solen och medvinden.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera