Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trustbuddy – lån mellan privatpersoner

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Trustbuddy
Trustbuddy

Fick upp ögonen för Trustbuddy för ett par veckor sedan av en kompis som provat lite. Tyckte det lät intressant och stoppade in en småslant för utlåning och köpte även en liten post aktier.

Ska bli mycket intressant att se vad det blir av det. Än så länge går inte aktien så bra, även om den gjorde ett rejält ryck uppåt de första två dagarna så ligger den nu på cirka 15% minus… Utlåningen verkar rulla på och där går det sakta med säkert uppåt med dryga 1,5% ränta på tre veckor. Undrar om det blir 12-20% avkastning på lånen eller vad det kommer att hamna på.

Hos Trustbuddy kan man alltså låna mindre summor av andra, lån mellan privatpersoner alltså. Betalar man tillbaka inom två veckor är det gratis. För min del handlar det om att låna ut pengar och hoppas på bra avkastning. Trustbuddy sköter allt det praktiska så man behöver inte hålla på att trixa med smålån hit och dit.

Så här beskriver de själva tjänsten lite kort:

Hos TrustBuddy kan du enkelt och säkert låna eller spara pengar. TrustBuddy är en mellanhand som kopplar ihop personer som har pengar med personer som behöver pengar.

TrustBuddy tar hand om all administration och allt du behöver göra, vare sig du vill låna eller låna ut pengar är att registrera dig på hemsidan. Det är helt gratis att registrera sig och vi tar inte ut några avgifter för medlemskapet.

Du är bara en knapptryckning bort från att gå med i gemenskapen och ta del av det nya enklare sättet att låna eller spara pengar.

 

 

Lämna ett svar