Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nu börjar sommaren så sakteliga gå mot höst och snart blir det lugnare, tystare och skönare längs med våra kuster. Men innan det blir helt tyst ska det klaras av några träffar.

Först ut är Stockenträffen som går av stapeln på Orust till helgen, 25-28 augusti, de flesta kommer nog dit på fredag och kör hem på måndag. Vi tar nog nån extradag både innan och efter. Som väderprognoserna ser ut nu blir det inga vågor till att börja med, men vi håller tummarna för att de kommer senare i helgen. Freya håller kurser i rollteknik, Nigel Foster håller kurser i paddelteknik, rockhopping, surf m.m. Och det finns alla möjligheter till rolig och fin paddling. Området utanför är bland de bästa i sverige för våglek och rockhopping om vinden kommer från rätt håll och samtidigt finns det alltid möjlighet att paddla i lä på plattvatten om man vill det. NIL håller certifieringsturer, Freya kör rolluppvisning på fredagen, det blir bildvisningar från Florida och Grönland. Och mästerskap i grönlandsrollar blir det oxå! Fullt upp med andra ord. Stockenträffen brukar vara en av årets höjdpunkter och det blir det säkert i år oxå! Det brukar komma 150-200 personer.

Helgen efter är det Rävholmsträffen, 1-3 september, den går av stapeln för 10:e gången i rad. Där är det inget program, utan bara paddla, tjöta, ha det gött, plaska m.m. Brukar även det vara supermegatrevligt! Träffen hålls på Rävholmen i göteborgs södra skärgård. Lite kort om Rävholmen kan man hitta på GKF’s sida här.

Helgen efter det, 9-10 september är det Qajaqträff borta på Fyn i danmark. En träff för alla som är intresserade av grönlandskajaker, grönlandstekniker med mera. Ett samarrangemang mellan Qajaq København och Odens kajakklubb.

Samma helg är det är det Tjejhelg hos Horisont Kajak i krokarna av Stockeboda. Snacka om diskriminering, jag får inte följa med!!! Men det blir säkerligen trevligt!

När ska vi ha grabbkajakträff? 😉

Och har ni sett att Nigel Foster numera samarbetar med Point 65? Står lite mer om det här. Ska bli spännnande att se vad det samarbetet resulterar i.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”Träffar”

Kommentera