Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Än är inte året slut, finns några träffar och tävlingar kvar

Träffar
Stockenträffen, 26-29 augusti, på Orust brukar vara en välbesökt och mycket trevlig tillställning och locka mellan 100 och 200 deltagare! 2005 blir träffen 1 dag extra! Nigel Foster kommer på besök, lär hålla en del kurser och förhoppningsvis bildvisningar. Perfekt tillfälle att träffa likasinnade, testa kajaker, umgås, lära sig och ha det bra, dessutom i trevliga omgivningar. Arrangeras även ledarledda turer.
Rävholmen, 2-4 september, i Göteborgs södra skärgård.. Vi har varit där 3 gånger och det har varit mycket trevligt. Egentligen inget organiserat, utan kom som du är och ha det så gott som du förtjänar!
Qajaq Traef 2005, 2-4 september. Tre danska klubbar ordnar en träff som i första hand grönlandskajaker och grönlandsteknik. Än så länge är det lite snålt med info, men träffen arrangeras av bland andra Qajaq Køpenhamn. Synd att den krockar med Rävholmen.

Tävlingar är inte min tekopp, men alla har ju inte samma intressen…
Dalsland Kanotmaraton, 13 augusti.
Stockholm Kanotmaraton, 27 augusti. Samma helg som Stockenträffen i år igen så det är bara att välja; stressa runt i storstadsmiljö eller glida fram bland saltstänkta klippor 😉
Göta kanalloppet, 11 september.
Växjö Kanotmaraton, 18 september. Arrangeras för första gången i år.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera