Träffar & mässor framöver

Ibland får man vila när man är på Kajakfestival
Ibland får man vila när man är på Kajakfestival

Lite träffar, mässor och annat som händer framöver. Att träffa likasinnade är sällan fel oavsett om det är på landbacken eller till sjöss. Och kombinationen är verkligen inte fel 🙂

Kajakdagarna, 16-17 juni. Nästa helg är det Kajakdagarna i Stockholm. Magnus Fischer anordnar som vanligt sveriges största kajakmässa. I år med större friluftsprylinslag än vanlig iochmed att Outnorth är på plats med massa leverantörer.

Valöträffen – När juni möter juli, 29/6 till 1 juli. Öppen träff för alla på Valö i Göteborgs södra skärgård. Inget program, inga tider att passa, inga krav. Bara massa trevligt tjöt, paddling, slöande i solen osv. Tyvärr ingen soffa på Valö men motfyrhusväggslöande funkar det med 😉

Lite vågigt mellan skären utanför Hermanö
Lite vågigt mellan skären utanför Hermanö. Stockenträffen för ett par år sen.

Vikingapaddlingen, 30 juni. Connos Kajak bjuder in till Vikingapaddling mellan Skarholmen & Sigtuna.

Aterra Wave Challenge, 14 juli. Tävling i Öresund, mellan Viken och Helsingborg.

Vendelsöträffen, 25-27 juli. Sara & Blacklightpaddles bjuder in till träff/symposium på Vendelsö. Dubside, Per Fredin, Wagners med flera finns på plats för inspiration och paddling. Bokar gör man på www.blacklightpaddles.com. Vendelsö ligger strax sydväst om Kungsbacka.

Orust runt 4-5 augusti. 10 mil runt Orust på två dagar. Alla som varit med låter grymt nöjda, verkar vara en trevlig tillställning med lagom ambitionsnivå och en skaplig bit paddling.

Dalsland Kanotmaraton, 11 augusti. En rejäl runda i Dalsland. På kanaler & sjöar. Finfin natur och en folkfest.

Stockenträffen,24-26 augusti. Träff på Stocken på Orust. Tokfina paddelvatten för alla i närområdet; allt från skyddade inomskärsvatten till skum & bus (oftast) på utsidan. Inte så mycket arrangemang men kom umgås, paddla och tjöta.

Seamasters, 26 augusti. Tävling över Bråvikens mynning mellan Arkösund och Oxelösund.

Tjäröfestivalen, 31/8-2/9. För tredje gången blir det festival på Tjärö. Väldigt bra arrangemang (och väder) förra året, hoppas på repris. Tjärö är en riktigt fin ö. I år kommer bland annat Justine Curgenven, Oscar Chalupsky, Nicolai Ilcus, Ulrika Larsson, Ulf Johansson, Micke Gullvert med flera. Nytt för i år blir SUP, Forskajak, Barnaktiviteter och lite med drop-in-aktiviteter som inte kräver bokning. I år satsar de dessutom orange!! Mer info & bokning på www.tjarofestivalen.se

Rävholmsträffen, 31/8-2/9. Vill man ha mindre program och träffa mindre folk är det Rävholmsträffen samma helg som Tjäröfestivalen. Synd att det krockar. Brukar vara trevligt och en fin ö är det verkligen.

Tältläger på Rävholmen

Sen hörde jag något om att några planerade att dra igång Havspaddlarnas höstträff igen, det hoppas vi på 🙂 Är ju lite snålare på träff-fronten på ostkusten.

Lite fler aktiviteter kan hittas under Kalender. Är det förresten nån som är sugen på att fylla på i denna Kalendern? Kanske ska försöka skapa en gemensam kajakkalender där ALLT är med?

Mer tävlings och raktframrelaterat hittas nog bäst hos Kanotförbundet.

Finväder vid Sjöhistoriska
Finväder på Kajakdagarna
Middag på berget vid Fyrhuset på Valö under Valöträffen
Middag på berget vid Fyrhuset på Valö
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera