Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

I förra veckan stack vi bort till nordöstra skåne och Blekinge en sväng. Hade en kajak att lämna i Kristianstad och så var vi lite blekingesugna. Lastade Winzent och körde österut. Efter ärendet i Kristianstad körde vi ut till Tosteberga. Som vanligt fint, och en del del husbilar på plats trots lite off-säsong och mitt i veckan. Badbryggan var på land men vi hittade en finfin liten strand precis söder om hamnen. Suveränt och det svalkade minsann lite. Go promenad inåt land och sen slösurf i Winzent.

Kortpromenad efter frukost, lite ruggigare väder. Mer slösurf, lite stugbilsjobb och sen mot Sölvesborg. Gick en promenad kring Tredenborg och sen mötte vi upp Niklas Kämpargård för ett gemensamt bad vid Tors brygga. Kul att ses och plaska lite. Lite ruggigt i vinden men gjorde ju att vattnet kändes mer kvalmigt 🙂

Vi stannade till vid Stilleryds naturreservat för en promenad. Superfint där med. Vi har bott i vindskydd vid Kofsa som är ganska nära men det var länge länge sen.

Vidare bort till Gö kalv där vi tänkt hänga för natten. Spanade in Ronnebys ställplats i hamnen, inte så mysig men ändå okej, speciellt om man vill bo mer stadsnära.

Gick en kortis innan det blev Netflix i sängen. Dagen efter gick vi runt Gö naturreservat som vi gillar mycket. Därefter vidare. En liten runda och span ute vid Lindö. Stannade för lunch och kortrunda vid Sänneshult naturreservat lite inåt landet innan vi snirklade oss hemåt igen. Go kortutflykt med stugbilen.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera