Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Torrsprickorna tar över

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

majmorgon

Oj, ny månad igen… Ja, det blev inte mycket paddlat i maj heller. En Valötur och så en sväng i Västersjön och en i Hjörneredssjön. Nu är det i alla fall inte hela månader mellan gångerna vi doppar paddeln i vattnet 😉

Får se om vi kommer ut nåt i juni. Planen är i alla fall en veckas semester och då hade det ju varit kul med lite ytplaskande. Och midsommar kommer snabbt drällande (då blir det äntligen mörkare igen 😉 ) och det brukar vara finfint på kobbarna då. 19-20 juni är det Go Kayak Raid i krokarna av Stockeboda. Och så är det ju dags för Valöträffen, fast det är visst inte förrän i juli, men nära juni i alla fall.

Båtplatsen i sydöstra delen av Västersjön
KolfiberClapotis
KolfiberClapotis

4 svar på ”Torrsprickorna tar över”

 1. Själv är jag nöjd med att alls komma ut i Bappelsinen efter min låååånga skadevinter, men ser nu fram emot först cyklingen om 2 veckor och sen midsommar som enligt tradition firas i strålande sol ( ja ok då… liiiten överdrift) självklart med paddel i hand!
  http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?t=61420

  Sen väntar 2 veckors semester varav en på Valö, kan man ha det bättre? Vakna varje morgon med horisonten precis utanför fönstret! Står på klipporna och önskar er välkomna sen till Valöträffen! 🙂

  Det är tokfint det serru!

  Svara
 2. Ja nåt i den stilen….. 🙂
  Fast i år blir det halvan med Maggisen. Superkul! En himla kick att klara av en utmaning, och så gillar jag ju medaljer. Den senaste från en varmt varv i Gbg häromveckan blänker på hyllan nu…..

  Svara
 3. Grattis till medaljen Ewa!! Keep up that good spirit så blir det nog ordning på skadan också.

  Hoppas,
  Patric

  Svara

Lämna ett svar