Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ArcAdventure kajakuthyrning Torö

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

ArcAdventure hyr ut kajaker och all utrustning du behöver för att kunna uppleva Stockholms södra skärgård på bästa sätt.

Torö ligger nästan längst söderut i Stockholms skärgård med härliga paddelvatten in på knuten.

Från Torö når ni lätt Landsort med sin kända fyr, eller naturreservatet Järflotta med fantastisk natur. Vill man göra längre paddelturer paddlar man på några dagar till Trosa tur och retur. Missa inte heller den för surfare och kajakpaddlare kända stenstranden på Torös sydvästra sida.

Från iläggningsplatsen vid restaurang Sjöboden på Torö väljer man själv om man vill paddla ut i ytterskärgården eller om man vill paddla i lite lugnare vatten där man är omgiven av öar som skyddar mot väder och vind.

Här sjösätter man sina kajaker direkt i  paddelvatten som är betydligt mer folktomma och en natur som är vildare med många obebodda öar jämfört med om man paddlar i de centrala delarna av Stockholms skärgård.

ArcAdventure drivs av Erik och Gustav som gärna ger sina bästa tips för en oförglömlig paddeltur.

Besök ArcAdventure på www.arcadventure.se

Text & Bilder av Torö Kajak om inget annat anges.

ArcAdventure driver flera kajakuthyrningar både i Stockholms skärgård och i Göteborgs skärgård. Vår kajakuthyrningar ligger alltid strategiskt belägna vid fina paddelvatten. Hos oss hyr du snabbt enkelt och flexibelt via vårt självhämtnings system vilket gör att du kan hämta och lämna kajakerna när det passar dig, inom din hyresperiod.
Hos oss får du alltid bra utrusning och självklart hjälper vi vid behov till att hitta den bästa paddlingen för just dig. Besök vår hemsida för att läsa mer eller för att boka kajaker för din nästa paddeltur.

Lämna ett svar