Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tjärö är verkligen mysigt. En hel del folk i sommarvärmen
Tjärö är verkligen mysigt. En hel del folk i sommarvärmen för några år sedan

Nu är det klart med de nya ägarna för Tjärö i Blekinge. Läs mer hos Sydöstran, http://www.sydostran.se/karlshamn/har-byter-nycklarna-till-tjaro-hand

De nya ägarna verkar ha både erfarenhet och en hög med slantar i bagaget och det kan bli en kanonkombo 🙂 I artikeln låter det väldigt lovande, citaten nedan:

– Vi kommer inte att gråta över regninga dagar, vi har tjänat de pengar vi behöver. Vi är på Tjärö för att det är något vi verkligen vill göra, säger Kjell Grubin.

– Vi ska gå tillbaka till rötterna och fortsätta med att erbjuda bed and breakfast. Tjärö ska vara till för alla, även om plånboken inte är så tjock. Vi vill satsa på god skärgårdsmat till ett bra pris, det är en mycket viktig del, säger han.

Kul! Hoppas det blir så och att Tjärö kan bli den pärla som den var tidigare och inte försöker bli exklusiv exkluderande anläggning.

Och så får vi hoppas de nya ägarna, och reportern, köper sig varsin mössa och kanske ett ullunderställ så de slipper stå och frysa till nästa uteintervju 😉

tjaro-nycklar

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

7 svar på ”Tjärö får nya ägare”

  1. Hej, det här blir bra!

    De nya ägarna har alla förutsättningar att göra Tjärö till den pärla den var tidigare. Inriktning på enkelt men bra logi och mat, kajak och segling. Hjälp gärna till att sprida så att de får en bra start med många besökare i sommar! Båtförbindelse från Järnavik och skärgårdsbåt från Karlshamn. Fantastiska kajakvatten!:)

    Svara

Kommentera