Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TITS 4 – This Is The Sea 4

Foto av författare

By Pia Sjöstedt

Detta är den fjärde filmen på ungefär lika många år och det är lika kul varje gång när den kommer i brevlådan!

Filmen är egentligen 2 dvdskivor. På den ena är det samlade kortare guldkorn från året som gått och på den andra är det från 2 längre turer bla turen runt Nya Zeelands sydö genomförd strax efter att svenska Babs klarat av det.

Havspaddling är ju trots allt… havspaddling. Det går inte att göra så mycket nytt, men ändå… Det är alltid lika kul att titta på. Nytt denna gång borde i alla fall vara fors med havskajak i Ottawa river och fiske från kajaken. Dessutom, den 16-årige norske killen som har en balans som är bättre än Freyas, är extra kul att se. Nått att träna på 😉

Vi brukar sällan avråda någon från att se en kajakfilm, inte heller denna gång, tvärtom! Se den! 2 1/2 timmes kajakfilm är ju aldrig fel, och med denna kvalité så är det dessutom en njutning.

4 svar på ”TITS 4 – This Is The Sea 4”

 1. Hej,

  Jag tycker att TITS 4 har bättre kvalité en de tidigare. Gillar också den andra DVD med de två turerna.
  Den Norske killen och hans pappa (Joakim & Kjell) är två trevliga personer, har paddlat en vecka med dem förra året, det är kul att se han leka och man kan inte annat en bli imponerad. Kjell är också väldigt duktig med balans men inte som Joakim.

  //Mats

  Svara
 2. Vi såg första delen på klubben i går kväll och kan bara hålla med.. Tycker kanske att att hon har förlorat lite av spontaniteten och leklusten från de första filmerna men kvalitén har blivit betydligt bättre. Och man blir fortfarande grymt inspirerad..
  / Ulf

  Svara

Lämna ett svar