Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Thule Atmos X5 – vattentätt telefonfodral

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

När jag slitit ut mitt Lifeproof till min iPhone sex plus körde jag ett tag utan fodral men det känns både läskigt och onödigt spännande då jag både är klumpig, oförsiktig och gärna dräller omkring  blöta, fuktiga och smutsiga miljöer.

Var lite sugen på att testa nåt nytt fodral och det blev ett från Thule, Atmos X5.

Har haft det ett drygt halvår ungefär när detta skrivs. Det fungerar helt okej men jag tycker det är några snäpp sämre än Lifeproofs fodral.

Thule Atmos x5 är klumpigare, krångligare att sätta på och både skärm och knapp reagerar sämre. Nåja, det får nog hänga med tills det går sönder eller blir telefonbyte. En fördel med Thules fodral är att det finns fäste för snöre/snodd så det kan sitta fast i flytvästen.

Jag köpte mitt fodral hos iPhonebutiken

Thule Atmos X5 vattentätt fodral till smarta telefoner
Thule Atmos X5 vattentätt fodral till smarta telefoner

Lämna ett svar