Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

This is the Sea 5 – kajakinspiration

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

This is the sea 5
This is the sea 5

Det var jättelänge sen det kom en TITS-film. 2008 kom TITS4 och sedan har vi fått hålla tillgodo med This is Canoeing och This is the Roll från CackleTV och Justine Curgenven. This is Canoeing var superbra! This is the Roll krävde nog betydligt mer rolltroll än vad vi är för full behållning, men man fick många minuter per krona i alla fall 😉

Men nu är det dags för kajakinspiration igen. När This Is The Sea kom var det en ny genre, annars är det ju lätt hänt att det blir instruktionsfilmer. Men här var det (nästan) bara inspiration! Kul grepp och även om det kanske varit lite väl mycket vågbus så har TITS-filmer gett, och ger, grymt mycket inspiration inom  många olika grenar av paddlingen och på många olika platser.

TITS5 är inget undantag. Här blandas vågbus i Wales, Justines egen expedition runt Tierra del Fuego, Sara Outens expedition runt klotet (delvis med kajak), turpaddling kring Sicilien och Sardinien, grönlandsrollar i vågor med mera. Nytt är att Justine fått med lite surfskipaddling. Ett par riktigt fina surfskisekvenser där de surfar riktigt nära klippor i skapligt stora vågor, riktigt koolt filmat från vattnet. Annars blir ju ofta vågor små och pluttiga på film men här syns de bra.

Inte mycket att tveka på, bara att slå till, stoppa i spelaren och njut av projektorns sken!

Finns att köpa hos välsorterade handlare eller att ladda ner hos CackleTV om man vill vara lite modern.

thisisthesea5

Lämna ett svar