Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

This is Canoeing – trailer

Justine Curgenven som ligger bakom CackleTV och This Is The Sea-filmerna (TITS1, TITS2, TITS3 & TITS4) kommer nu med en ny film; This Is Canoeing. Än så länge finns bara en trailer/preview ute, men filmen kan beställas nu för leverans i början av mars. Liksom TITS-filmerna är denna uppdelat i avsnitt inspelade på olika platser och med olika paddlare, allt från myspaddlare, tävlingspaddlare och galenpaddlare 😉

Ska bli kul att se det färdiga resultatet, 180 minuter på två DVD är det i alla fall. Kanske kan ge lite fart på kanadensarpaddlandet?

Kanske ska börja paddla kanadensare istället… Undrar om det är lättare att komma ut då? eller om det är lika lätt att fastna i soffan ändå?

CackleTV har fär övrigt alldeles ny och uppdaterad hemsida byggd i wordpress.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

2 svar på ”This is Canoeing – trailer”

  1. Ja hon gör verkligen bra och inspirerande filmer, lyckas till o med få en lite sugen på att testa canadensare också. Det såg ju riktigt kul ut..
    Och nu börjar man bli lite less på den häringa isen va..

    Svara
  2. Ser mycket fräckt ut. Tycker iofs det är rätt mysigt med vinter. Men synd att man är lite för kass på det här med is. Det skrinnades till Valö i veckan och det hade ju varit lite koolt.

    Svara

Kommentera