Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Testa kajaker och träffa andra i helgen

Kväll på östra Bokö
Kväll på östra Bokö

Nu är det snart långhelg igen!

Vi tänker oss bort till Nytäppetträffen, det brukar vara en kulig, social och mycket trevlig tillställning som går av stapeln i blekinge, strax öster om Karlshamn. Mer info hos kajaksyd. Inte så mycket organiserat, men gemensam middag på lördagskvällen med inhyrd kock (anmälan skulle varit inne i lördags!!). Finns även möjlighet att gå kurs i kajakmanövrering och annat skoj. Kursledare är Mats Mellberg som är en av examinatörerna inom NIL. Mats är inom kajakandet skolad delvis av Nigel Foster men även skolad i överlevnad av Lars Fält så det flesta brukar både överleva och lära sig hantera sin kajak bättre. Mats är dessutom en trevlig prick som sällan har få prylar med sig 😉

Nytäppetträffen 2007 - uppvisning av/med Sjöräddningen
Nytäppetträffen 2007 – uppvisning av/med Sjöräddningen

Bakom Nytäppetträffen står Kajaksyd och det finns möjlighet att provpaddla en del kajaker och annat skojsigt om man tröttnar på att slöpaddla eller tokslappa 😉

På lördag den 23:e är det även Kanot Väst 2009 som är en kajaktestdardag i Göteborg. Bakom arrangemanget står Dalslands Kanotmaraton och bland utställarna syns Escape, Kajaktiv, Point 65, Kayakevent, Kanotcentrum, Reval, Bootshaus, med flera. Platsen är Lisebergs marina /Lilla Bommen och arrangemnaget pågår mellan 10 och 16.

Lite längre norrut på Västkusten håller Kajakcenter i Grebbestad kajaktestarhelg hela helgen från den 21-24!

Bor man eller håller till i krokarna av Stockeboda kan man dra sig ut till Horisont Kajak, de kör demodag söndagen den 24:e och radar upp en hög med kajaker och blandade tillbehör för den som är sugen.

Helgen efter är det kajaktestardag hos Nynäs kajak och annars verkar det vara kajaktestardagar var och varannan dag här framöver. Håll utkik på Kajaktivs, Tahes och Points hemsidor för aktuella datum.

Frukostklippa, östra bokö, blekinge
Frukostklippa, östra bokö, blekinge
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

4 svar på ”Testa kajaker och träffa andra i helgen”

 1. Jo till helgen får det väl äntligen bli lite paddling igen.. Måste nog jobba något i veckan och hinner inte alla dagarna men typ fredag eftermiddag till söndag kanske? Vad siktar ni på?
  / Ulf

  Svara
 2. Vi tänkte vara ute to-sön, men hur beror lite på väder och vind. En tanke är att starta i Torhamn eller Slättanäs och paddla västerut till Nytäppet. Men vi får se hur det artar sig lite senare i veckan.

  Svara
 3. Halloj
  Mister Boooring ifrån Stockaboda får stanna hemma. Tyvärr kan jag inte dela frukost med er i år. Vi får se framtiden ann. Jag önskar er en härlig helg på alla vis. Det blir säkert en riktigt kul helg liksom tidigare år. Njut av paddling och sena samtal, hoppas ni får skumgodis också!!

  Bästa Hälsningar Timo

  Svara
 4. Tjo! Nämen, stanna hemma? det kan aldrig vara nyttigt, speciellt inte där uppe 😉
  Du får boka in Valöträffen då! Så tar vi frukosten där! Finns finfina frukostklippor där och om jag inte missminner mig finns det bra skumpaklippor oxå! 😉

  Svara

Kommentera