Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termosmugg

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Termosmugg är en klart vettig mugg. Ofta är det gott med varm dryck eller kanske kyld dryck. När den varma eller kalla drycken ska drickas är det tråkigt om den inte håller rimligt vald temperatur.

En bra termosmugg gör jobbet!

Om en termosmugg är bra eller dålig beror till stor del på hur länge den klarar av att hålla värmen eller kylan. Hur lång den tiden är beror mycket på omgivande temperatur. Att hålla kaffe eller te varmt när omgivande temperatur är 25 grader är lättare än när det är -25 grader. Självklart kan tyckas men ibland blir man förvånad 🙂

En annan intressant aspekt är ju hur sköna de är att hålla i och kanske ännu mer hur de känns att dricka ur. Vill man att drycken ska hålla temperaturen länge vill man inte öppna upp för stort hål. En del muggar har så litet hål att det knappt kommer ut nåt alls och det är inte heller någon höjdare.

Storleken då? Ja, det beror såklart på. För vår del tycker vi nog runt tre dl är ganska lagom medan andra tänker att More Is alltid Mer 😉

Det finns såklart mängder av tillverke av Termosmuggar. Stanley, HydroFlask och Kleen Kanteen är några av de mest populära vad vi kan se men även Urberg och Primus EvaSolo och många många fler har termosmuggar.

Sök efter Termosmugg hos Amazon

Lämna ett svar