Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lösviktste

En kopp gott te är sällan fel. Oavsett om man sitter hemma i soffan eller om man råkar sitta utanför tältet på en kobbe i skärgården.

Vanliga tepåsar funkar ju, men det finns som regel lite roligare sorter som löste, de är oftast godare och finns i ett större urval.

Tekula, tesil och andra varianter funkar visserligen rätt smidigt att ta med sig ut, men jag tycker nog ändå att påsar för löste är strået smidigare.

Finns att köpa hos Skafferiet

Tepåse för löste

Vi använder sen ett par år tillbaka en form av japanska tepåsar som kommer från Telagret. Mycket smidiga; tar ingen plats och ger inga teblad kvar i muggen. Telagret drivs för övrigt av Ralf Vässmar som inte bara är tenörd utan även kajaknörd! Ralf driver även butiken Aptit Te & Kaffe i Mölndal där man kan tokshoppa te, kaffe, choklad och annat som kan vara gott&nyttig.

I tepåsarna kan man med fördel stoppa Rooibos Kustnära, passar perfekt ute i skärgården 😉 Tepåsarna är 9,5x7cm och rymmer en rejäl teportion.

Tepåseförpackningen

Kom att tänka på detta efter att ha läst en tråd på Utsidan. Tepåsarna är för övrigt komposterbara.

Det finns även smidiga flergångs tepåsar.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Tepåsar för löste”

  1. ” Ralf driver även en butik i Mölndal där man kan tokshoppa te”
    Vad skulle det vara för butik i Mölndal? Den känner jag inte till, men skulle vara kul att veta för jag är en sådan som vill känna och titta.
    Att köpa via telagret på internet passar mig inte.

    Svara

Kommentera