Surfski Spring Camp, 10-11 April 2010

Peter Ekström som verkar vara en entusiastisk surfskipaddlare driver bloggen/sajten globalsurfski.se bjuder in till Surfskiträff (eller läger heter det kanske när man är bråttompaddlare? 😉 ) för både nybörjare och mer erfarna surfskiister. Platsen är Ekön strax söder om Gryt. Mitt mellan Västervik och Bråviken kan man nog säga.

Så här skriver Peter i inbjudan:

Lägret är tänkt som ett breddläger och borde passa de allra flesta – multisportare, livräddare, motionspaddlare, havspaddlare, racingpaddlare etc, oavsett ålder och nivå.  Även outriggerpaddlare är välkomna att deltaga i årets läger.
Aterra kommer att finnas på plats med sina surfskis från Honcho och Red7, Nordic Kayaks är där med sin Fusion, Nomado skickar med några skis från Epic och troligen kommer vi att kunna testa den nya surfskin från Nelo och några snabba skis från Think genom Bootshaus, liksom Zedtechs nya Molos från Paddelkraft. Sen har du chansen att testa alla deltagarnas skis också…
Jag ser fram emot två dagar med paddling, trevligt umgänge, utbyte av erfarenheter och som sagt, möjlighet att testpaddla en mängd olika surfskis och paddlar.
Danny Hallmén finns på plats och hjälper oss med paddlingsteknik, träningsråd och praktiska tips, vi kommer att videofilma och ge feedback till dem som så önskar. Årets läger kostar 1250 kr och då ingår boende (del i stuga), all mat (2xfrukost, 2xlunch, 1xmiddag), möjlighet att testa surfskis & paddlar,  hjälp med teknik, videofilmning, bastubad, trevligt umgänge…

Mer info under SurfSki spring Camp på globalsurfski.se

Låter som en trevlig tillställning för surfskinördarna. Vi får hoppas vintern och isen ger sig till dess 😉

Eköns camping är för övrigt ett alldeles utmärkt ställe att starta turer på i Gryt/St Anna

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera