Surfski.nu – Peter har börjat med vinterbad

Köp friluftsprylarna hos Amazon


Surfski.nu - med en badande Peter Svensson
Surfski.nu – med en badande Peter Svensson

Peter Svensson från Göteborg är väl inte den som varit mest känd som den stora badaren men nu har han börjat med vinterbad, även om han fuskar med torrdräkt.

Dessutom har han hakat på surfskiflugan och både shoppat surfski och startat en blogg till. På www.surfski.nu kan man följa Peters färd mot att bli en fullfjädrad blötirumpanpaddlare 😉

Han & Jens var ute och surfskidade igår vid Varberg, kuling och rejält med snö gjorde att det såg lite bistert ut, men det var nog både myggfritt och utan sol- och grilloljedofter 🙂 Imponerande!

Hoppas bara att han inte glömmer bort www.petersvensson.com och www.kayakr.net

Dessutom har han dränkt sin iPhone och det tycker ju jag som aktieägare är toppen; bara att köpa en ny! 🙂 Det var ju det där med pengamaskinen man skulle startat ni vet!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

2 tankar på “Surfski.nu – Peter har börjat med vinterbad”

  1. Du måste ju säga till innan du publicerar något sånt här 😉 Nu får jag prestationsångest. Ska genast slänga upp en bild på petersvensson.com. Kanske ska lägga upp en bild på ett mindre välfungerande vattentät fordral där?

    /Peter

    Svara
  2. haha, släng upp lite bara. Tänkte oxå återkomma till det där med vattentäta fodral. Ska det vara helt vattentätt vid mycket bad är det nog stort, hårt och klumpigt som gäller…. Jag tycker mitt Lifeproof är smidigt men jag badar ju hellre utan telefon 😉 och det är ju nåra som lyckats dränka telefoner i det med. Själv har jag dränkt två (eller var det tre) “vattentäta” GPSer i Aquapacfodral 😉

    Svara

Kommentera