Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Styrsö – Sponvika

Foto av författare

By Sara Wagner

20120712-232710.jpg
Smultron i gröten på Styrsö, ihoppackning av genomblöta prylar & doften av Norge blev allt tydligare. ikväll möttes vi av Johan & Isa i Sponvika. På nolltid hade vi åter igen passerat alla orter längs kusten & vips hemma i Frillesås. Det gungar & OJ vad det är gott med mjölk! Vi har massor att berätta om vår underbara tur. Fortsättning följer.

6 svar på ”Styrsö – Sponvika”

 1. Roligt och inspirerande att få följa eran tur och roligt,tack till Kajak nu som har publicerat färden. Pontus Eriksson.

  Svara
 2. Ja, tack Erik och Pia! Vi såg två personer som kutade ut på västspetsen av Dannemark och trodde att det var ni 🙂 Det visade sig vara två löpare som också såg tjusningen med denna härliga trakt!

  Svara
 3. Kul med gästbloggare och lite (annorlunda) reseskildningar och idéer!
  Fint inslag också på SVT.

  /Gunnar
  PS Erik o Pia, jag läser era skildringar också med behållning.

  Svara
 4. Mycket imponerande tur och kul med föregångare som visar att paddellivet inte behöver vara slut bara för att man får barn!
  Vår Ester, snart 6 månader, har varit ute två mycket korta turer (typ 10 minuter…), en framför pappa i sittbrunnen på hans Albatross och en i mittpackluckan på en Trapper K2 Expedition.
  Den svåra frågan är ju bara vilken kajak man skall satsa på till nästa säsong? Tyvärr verkar ju många som paddlar med barn rekommendera VKVs Yoo-A-Kim, men jag är tveksam till att den är nåt kul att paddla, och dessutom har den inga vattentäta skott som jag förstått det. Vi skall prova Sara & Johan\’s Albatross nån dag, det kanske kan vara nåt. Eller en Tahe Marine Tandem Maxi?

  Svara

Lämna ett svar