Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Clapotis Seakayak i storformat – Johan gör en ender

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Bilder i allmänhet är klart fräckt! Kajakbilder i synnerhet är ännu fräckare och stora kajakbilder är superultrakoolt! 😉 Är det dessutom en Clapotis på bilden går det knappast att beskriva i ord 😀

Universeum i göteborg var det idag premiär för en utställning som heter ”PULS – “ Action, Sport och lek”. På en av stationerna ska man kunna prova på att göra eskimåsväng! Och detta utan att behöva bli blöt!

Det har konstruerats en eskimåsvängmaskin av Orust Kajak och bakom maskinen ska ovanstående bild hänga. Jättekul tycker jag och lite stolt är jag allt; har aldrig sett nån av mina bilder i 12 kvadratmeters storlek innan!

Nu hade såklart inte bilden varit nånting utan kajakakrobaten på bilden så Johan Linder får ha minst halva äran! Ska bli spännande på nästa Stockenträff när denna volt ska överträffas!!

Tyvärr så var dock inte eskimåsvängsmaskinen klar till invigningen idag, men enligt uppgift så kämpas det tappert för att den ska bli klar inom kort.

När den finns på plats ska vi garanterat dit och provrolla! Utställningen ska finnas på plats till den 28 januari 2007.

Universeum var klart värt ett besök redan tidigare och nu med kajakrelaterat innehåll blir det ju bara bättre!!

Håkan Jernehov tog bilden av den stoora bilden.

4 svar på ”Clapotis Seakayak i storformat – Johan gör en ender”

  1. Grymt cool bild. Det rycker i kajakarmarna.

    Det måste vara en ultimat egotripp att se sitt alster i 12 kvm storlek!

  2. Ja, den bildserien kommer nog hänga kvar många år som bland de läckraste kajakbilderna som tagits i Sverige.(Kommer faktiskt inte på någon som överträffar)
    Det brukar vara svårt att få vågor att se stora ut på bild, men som betraktare så skriker kroppen ”Stor våg, inte åka över”.
    Undrar vad Johans sinne skrek när han tittade över vågkammen?

Kommentarer är stängda.