Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stockholms skärgård

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Myggeskären
Myggeskären

Igår kom vi hem efter 8 dagar i Stockholms skärgård. Vi har haft en kanonfin tur i för oss helt nya paddelvatten. Och vi kommer garanterat paddla fler gånger i Stockholms skärgård. Att vi hade skärgården nästan helt för oss själva gjorde inte saken sämre.

Vi såg gott om fågel och en del säl. Hade mest soligt och fint väder, men även en del dimma och en dag regn. Vi startade vid Horisont Kajak/Norråva på norra Värmdö och paddlade (grovt sett); Lådnaön, Finnhamn, Södermöja, Storö i Möjaskärgården, Harö, Eknö, Sandhamn, Korsökobben, Grönskär, Vindalsö, Östra Vidskär, Bullerö, Långviksskär, Söderö, Biskopsön, Fjärdlång Myggskären, Fjärdlång, Jungfruskär, Runmarö, Jällö och tebax till Norråva. Övernattade gjorde vi på öarna med fet stil.

Riktigt go tur i Stockholms skärgård i april gav mersmak.

(24+28+26+33+14+31+52+20km)

Fler bilder

6 svar på ”Stockholms skärgård”

  1. Kommer bilder sen, nångång… ska bara…
    Ligger ju flera månader back med bilderna, men så småningom blir det nog av 😉
    Fast nu blir det nog lite paddling först, innan det är dags för mässa hos GetOut till helgen.

  2. Också faktiskt mina gamla hemtrakter… har sommarstuga alldeles bredvid sågverket när man kör till Norråva golfbana (vart i släkten sedan 40-talet). Paddlade mycket i de omgivningarna som ni nu gjort speciellt under 80- och 90-talet tillsammans med lillebror. Verkligt fin natur och jag hoppas på att få paddla där snart igen (blev pappa igår för andra gången och vi lär bli hemma i skåne i alla fall den här sommaren innan några längre turer)! Hälsningar Bertil

Kommentarer är stängda.