Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stocken Camping

Stocken camping ligger längst västerut på Orust. En stor camping med stugor, plats för tält, husbilar, husvagnar, taktält och villavagnar. På området finns butik, fräscha servicehus, restaurang, kajakuthyrning, badplats, minigolf, lekplats med mera. Det mesta som kan tänkas behövas helt enkelt.

För vår del är Stocken i största laget framförallt mitt i högsäsong men vi har mest sjösatt kajaker där i högsäsong. De flesta gånger vi varit på Stocken camping har varit i samband med Stockenträffen i augusti. Ganska många år med tält och flera år med stugbilen Winzent.

Stocken ligger mycket bra till för paddling. Längst inne vid campingen är det i princip alltid skyddade plattvatten. Även om det blåser ordentligt går det att hitta en paddeltur som är genomförbar. För mer vy är det inte långt ut till de yttersta öarna som nästan alltid går att komma till i rimlig lä. Viken precis vid campingen är tyvärr lite grund och sumpig men annars perfekt läge. Stocken Camping är ett bra ställe för sjösättning även om man inte bor på campingen. Stocken erbjuder kajakpass där man kan köra in och lasta av och utnyttja toa/dusch för en rimlig slant, bra lösning.

Förutom riktigt bra paddelvatten bjuder Stocken med omnejd på fina promenadrundor och bra cyklingsmöjligheter. Och så bra bad såklart!

www.stockencamping.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera