Sticky9 – Kylskåpsmagneter från Sticky9

Sticky9_2
Delad glädje är dubbel glädje sägs det. Och det stämmer ju så bra! Gäller såklart inte bara AFK (en del säger visst fortfarande IRL) utan i allra högsta grad när det gäller bilder och sociala medier. Delade bilder är nog inte bara dubbelt så glädjande utan säkert oändligt mer gläjande än de där bilderna som aldrig lämnar kameran eller datorn.

Vi gillar bilder i datorer, telefoner och i andra digitala former men bilder på riktigt på papper eller liknande är nästan ett par strå vassare. Vi har lite utskrifter på Canvas hemma som vi verkligen gillar. Men det blir inte att man byter större bilder/utskrifter så ofta. Däremot i mindre format på kylskåpet kan man byta ofta.

Nu när Sticky9 möjliggör kylskåpsmagneter direkt från sitt/ditt Instagramkonto kan man inte annat än bli glad. Superenkelt att koppla ihop Instagram och Sticky9 och få gjort beställningen. Sånt gillar vi. Och bildmagneterna kom riktigt kvickt.

Och resultatet blir riktigt bra, vi har beställt ett par omgångar som sitter bland annat på kylskåpet.

Och för de som inte vågar sig på Instagram går det bra att ladda upp bilder direkt från valfritt media. Sticky9 gör även utskrifter, iphonefodral och lite annat pyssel som vi inte provat (än).

www.sticky9.com

Sticky9

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera