Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Späckhuggare på Stockenträffen!

Ute vid Hermanö huvud
Ute vid Hermanö huvud

Eller det var nog bara i drömmen? Vi hade i alla fall beställt möte under Stockenträffen utanför Vallerö, liksom med Knölvalen förra året. Nåja, det var i alla fall en toktrevlig helg och vi fick se massa valar på lördagskvällens bildvisning. Det blåste ganska mycket och kom visst ett och annat stänk från ovan och det var mycket skum och vågor längst ut. I mesta laget för oss som är/var lite vågrädda, fega, otränade och så vidare, men lite våg- och skumkänning blev det i alla fall. Och massor av skumgodis, fina bildvisningar, tjöt med nya och gamla vänner. Fantastiskt skådespel ute vid Hermanö, nog det största/stökigaste jag sett därute, men borta vid Vallerö var det lite mer ordning på vågorna även om de fortfarande var rejält stora.

En hel del kajaker trots blåst och regn
En hel del kajaker trots blåst och regn
Första parkett på Hermanö
Första parkett på Hermanö

Ungefär så här borde alla helger vara. Fler bilder kommer nog sen, ska bara… Escape har redan bloggat lite om träffen och de var visst med om något som kunde blivit en allvarlig incident, läs begrunda och ta en extra funderare!  Andra ställen där det lär dyka upp bilder är; Ulf Johansson, Björn Thomasson, Tobias Bengtsson, MKK, Peter Svensson (kanske mest från lördagskvällen…), Leif på Aterra, Kollbergs kajakblogg, Peter på Kayakevent, Martin & Helena,  Norrviken ff, Ecoguiden och säkert några till.

Och till helgen är det Rävholmsträffen i Göteborgs södra skärgård och helgen efter det är det Surfhelg med GKF i Klitmøller. Häng med!! Nu finns det fler bilder från Stockenträffen 2009.

Piff och puff, Bill och bull... Glada nöjda i alla fall på väg hem genom natten i nya finfärgade tröjor ;-)
Piff och puff, Bill och Bull… Glada nöjda i alla fall på väg hem genom natten i nya finfärgade tröjor 😉
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Lämna ett svar