Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sonos är ett företag som sysslar framförallt med trådlösa högtalarsystem. De har funnits i snart 20 år. Nu har de släppt en modell som lämpar sig även för oss som ibland lämnar hemmets lugna vrår.

Sonos Roam är klart liten och smidig och har inbyggt batteri med upp till tio timmars driftstid. Roam är utrustad med wifi & bluetooth och har stöd för Apples airplay.

Lätt att bli sugen. Vi gillar nog mest att lyssna på naturens ljud när vi är ute men då och då är det gött att kunna lyssna på musik, radio eller poddar och få lite bättre ljud än direkt ur mobilen eller liten radio. Smidigt också att kunna ta med sig ljudet till stugbilen, odlingstunneln eller fjällstugan 🙂

Högtalaren är dessutom vattenskyddad enligt IP67, kanske inget att bada med men man behöver inte heller vara brydd för lite fukt eller smuts.

Högtalaren ser ut som en triangelformad stav och har måtten 168x62x60mm och väger 430 gram.

Vår gamla bluetoothhögtalare börjar bli lite hängig så det kan nog vara läge för uppdatering.

Spana efter Sonos Roam hos Amazon

Ta med dig fantastiskt ljud överallt med Roam. Upplev musik, röststyrning och ljud i flera rum via Wi-Fi när du är hemma, plus Bluetooth-streaming, batteritid som räcker hela dagen och en tålig, vattentät design när du är i farten.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera