Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Snö är mysigt

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

men inte just nu… de 3-4 centimeter som kom inatt känns väl ändå skapligt onödiga… Visst, de lär inte ligga så länge när det nu är plusgrader.

Antingen vinter eller vår tycker jag låter som en bra plan 😉 Och nu får det gärna bli lite vårigare… Var ju riktigt gött i början av veckan.

Börjar sakna hela utedagar nu, visst blir det en del tid ute på cykel och till fots och en och annan paddeltur då och då, men de där hela dagarna ute när man vaknar ute eller i tält och sen dräller ute hela dan för att återigen krypa in i tältet igen var länge sen. Men lite stughelger på kobbe lockar en hel del det med…

Får spana på lite gamla bilder så länge och fundera inför sommarens paddling kanske. Inte nåt planerat där än, men kanske en vecka på åland eller bohuslän eller kanske stockholms skärgård? eller kanske en av varje? Norge lockar såklart igen.

Läger på Lilla Rövareskär
Läger på Lilla Rövareskär, Misterhult
Vy mot Træna. Egen sjö. Och finfin tältplats.
Vy mot Træna. Helgelandskusten, Norge
Kväll på Trinissla, vy norrut
Kväll på Trinissla, vy norrut

Spanar på lite fina turer från tidigare år; Helgelandskusten 2009, Septemberhelg i Fjällbacka 2010, Åland 2007, St Anna & Gryt juni 2010, Stockholm 2006. I början av 2008 skrev Pia inlägget Turer jag minns som också innehåller en del godingar. Kikar man på de senaste årens sammanfattningar går det också att hitta en del; 2010, 2009, 2008, 2007 & 2006 som exempel.

Lätt att hitta fina lägerplatser med fin horisontvy
Lätt att hitta fina lägerplatser i St Anna

Lämna ett svar