Snålt med både bilder och inlägg

Köp friluftsprylar hos Amazon


HDR på finfin strand uppe vid Rössjön
HDR på finfin strand uppe vid Rössjön


Har varit lite snålt med både bilder och inlägg på sistonde, kan inte hitta på nåt riktigt bra att skylla förutom oss själva 😉

Bilden ovan är i alla fall från en cykelrunda med bergscykel uppe vid Rösssjön förra veckan. Tokfint däruppe. Annars cyklade vi Dressin i helgen, riktigt mysigt!.

Dressincykling i skåne
Dressincykling i skåne

Canon visade två intressanta kompaktkameror förra veckan, Canon Powershot G11 och Canon Powershot S90. Kanske läge för en av varje?

På tal om kameror så har jag inte hört nåt mer angående Panasonicen som håller på att lösas upp, men det kunde visst ta en 2-5 veckor eller så. Har i alla fall skaffat en Fujfilm WP Z33 att ha så länge. Förutom att den är illgrön känns den rätt så okej, liten och smidig och tar rätt okej bilder. Tyvärr känns den ganska långsam, men man kan visst inte få allt har jag hört.

Fujifilms vattentäta kamera
Fujifilms vattentäta kamera

Enligt Västerbottens-kuriren och flera andra tidningar är det en paddlare som är försvunnen uppe kring Nordmaling. Det är en av årets HBB-paddlare. Hoppas verkligen de hittar honom…

I helgen som gick kördes tävlingen Orust Runt, än så länge bara korta rapporter, men enligt resultatlistorna var det ett drygt 60-al som tog sig i mål. Vilket borde vara knappt hälften av de anmälda. Ser nu hos Lars-Kristian att det visst bara var 75 av de anmälda som dök upp till starten. Men för att vara första gången det anordnas är det ju ändå bra uppslutning.

Och till helgen är det som sagt Stockenträffen, just nu gissar på långtidsprognoserna på vindar mellan 5-10 m/s så med lite tur kan det i alla fall bli lite skum på utsidan. Annars får vi väl snirkla runt på plattvatten, tjöta och käka skumgodis, det funkar definitivt det med. Samma helg är det Stockholm Kanotmaraton.

Sen blir det rävholmsträffen, surf i klitmøller, kalashelg på västkusten, en runda till fjälls med mera innan det går mot oktober. Känns skönt med lite extra sommarvärme nu, men snart är det väl hög tid med lite höstkyla så det blir lite lugnare och tystare ute? 😉 Samma helg som Rävholmsträffen så är det GötaKanalLoppet.

Liite skum i alla fall
Liite skum i alla fall
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

3 tankar på “Snålt med både bilder och inlägg”

  1. Snålt med bilder ock inlägg, men LIVET är inte snålt. Varje dag är fullt med bilder och inlägg, men man kanske inte känner att man vill dela med sig av allt. Men alla småsaker kan betyda något för någon annan. Pontus.

    Svara
  2. Tack!
    Rätt! Livet är inte alls snålt. De där bilderna man upplever varje dag kan ju vara roliga att spara och dela med sig av. Om inte annat så som minnesanteckningar för sig själv när man nu är begåvad med dåligt minne 😀
    Idag blir det i alla fall äntligen lite paddling.

    Svara

Kommentera