Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Slöar på landbacken

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Gamle Nikon tycker det är bättre vi är på land, så har han nån att visa upp sina fångster för
Gamle Nikon tycker det är bättre vi är på land, så har han nån att visa upp sina fångster för

Nu börjar det bli så där läskigt länge sen vi paddlade igen, har inte varit i kajakerna sen påskhelgen. Men det är ju rätt skönt, torrt och bekvämt att sitta i soffan och toksurfa faktiskt 😉

Börjar vi inte paddla snart så blir nog årets aprilmånad den minst paddlade sen 2000… Nåja, vi kan ju paddla nån annan månad.

Nu är jag i Bodafors inför Fair Enough i helgen. Finns att göra innan mässan öppnar på fredag. Brukar vara en trevlig tillställning och det får vi hoppas det blir i år med. Jag & Pia finns där hela helgen om nån är sugen på att tjöta lite.

I helgen är det annars premiär för både Helsingborgsträffen & M24KC, båda arrangemangen i skåneland. Och vill man surfa lite så är det surfsamling i Klitmöller. Ser ut att kunna bli riktigt bra förhållanden i Klitmøller

Sitter annars och kikar på lite blandade bilder, lätt att bli sugen. Kanske ska ta en norgesväng i år med…

Trænas sydsida
Trænas sydsida

3 svar på ”Slöar på landbacken”

  1. Hoppa Fair Enough och kom ner till Malmö nu på lördag morgon i stället – så har du chansen att bättra på dina aprilkilometer i kajaken rätt ordentligt..

    Svara
  2. Ja jag får följa det hela via bloggar i år, men som tur är finns ju Rosen och GO-webben när man behöver pigga upp sig!

    Själv får jag tömma kompost, vädra madrasser och dammsuga vinterns avlidna flugor i stugan.

    🙂

    Svara

Lämna ett svar