Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Slädö i Listerby

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Björn i Skim Dex innanför Vagnö
Björn i Skim Dex innanför Vagnö

Jag tillbringade fredag-lördag borta i Listerby skärgård, Blekinge.

Regnade mest hela tiden när jag körde österut. Men väl framme var det uppehåll. Sammanstrålade med Björn S vid badplatsen i Kuggeboda. Paddlade innanför Torkö, mellan Vagnö och Jordö och utom Arpö innan vi landade på Slädö (sydvästviken) för natten.

En trevlig kväll med massa tjöt och mat.

Igår tog vi en promenad runt ön innan frukost och sen stack Björn inåt igen. Jag var kvar några timmar; läste, drack kaffe, tog småpromenader, badade och så vidare innan även jag fick ihop prylarna och stack iväg. Tog en runda mellan Sladö och Vagnö norrut runt Östanön och sen runt Kvalmö moturs innan jag tog mig tillbaka till Kuggeboda. Blåste upp rätt ordentligt på eftermiddan. Landade i Kuggeboda vid 16-snåret och då började det regna som attan… Bra tajming.

En trevlig liten runda. Fick provat vårt röda Akto och det fungerade fint. Lite grått hela helgen, men regnet höll sig till bilfärderna.

Hilleberg Akto på Slädö
Hilleberg Akto på Slädö

2 svar på ”Slädö i Listerby”

  1. Hej!
    Ja det var en trevlig tur.Och är det inte kanon när regnet väntar tills man sitter i bilen ;-). När jag kom hem hade jag Styv kuling på vindmätaren så det måste ha varit lite dragit.

    Svara

Lämna ett svar