Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Skidsäsongen 2022/2023

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

ojdå, visst legat opublicerat ett tag 😉

Äntligen blev det en vinter med lite mer skidåkning. Vi har knappt skidåkt på ett par år, förra året bara en vecka och ett par år med noll skidveckor av blandade anledningar. Nu blev det i alla fall av med två tillfällen i Trysil. Två veckor i januari-februari och två veckor i april.  

Riktigt gött med fjälldräll och att få se lite snö och fina vintermiljöer samt drälla runt lite på skidor. För oss är tvåveckorsrundorna rätt lagom även om vi funderat på lite längre fjälldräll när man ändå är där. Kanske kan bli av framöver, tre veckor eller en månad kanske.

Gött att få se lite fjäll, lite vita vyer och åka både utför och på längden samt lite snörull då och då. Go kombo med lite sval luft om näsan och lite soffsurf i stugan på det.

SkiStar aktieägarrabatt

Är man aktieägare i SkiStar får man 15% rabatt på liftkort, skidskola och lite annan shopping. Perfekt. Nu går det att få rabatt på liftkort genom att boka tidigt osv men rätt skönt med att kunna handla liftkorten när man vill och inte behöva bestämma sig i oktober. På årets liftkort på 12+7 dagar fick vi 1100+698 riksdaler i rabatt. Nästan så vi tjänade på att shoppa 🙂 För att få rabatten behöver man äga 200 aktier.

Lämna ett svar