Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Skälderviken med lite is

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Erik på isen

Jag och Magnus H tog en sväng i Skälderviken igår, startade i Vejbystrand. Soligt, 5 minusgrader, vind från nordväst.

Fikade/pausade i lä vid Öllövstrand med utsikt över ett tiotal sälar som låg och slappade på stenarna. Solen värmde riktigt ordentligt! Nåra rollar på tillbakavägen; kallt om näsan!! Och innan vi avslutade rollade jag lite igen och var även i och simmade och gjorde en re-entry+roll; fy attans bubblan vad kallt ;-), i första hand om ansiktet (hade neoprenhuva) men även händerna blev snabbt avkylda trots ganska tjocka neoprenhandskar (chotas).

Magnus

4 svar på ”Skälderviken med lite is”

 1. Alltid lika kul att ta sig en titt på hemsidan på måndagen för att se vad du/ni gjort i kajakväg i helgen. Väldigt inspirerande +Fina bilder.

  Svara
 2. Kul att ni kom ut, försökte oss på en kajakhajk nu i helgen. Vi fick dock skjuta på premiären pga att farleden innanför Marstrand var full med skridskoåkare och vi vågade inte sjösätta från iskanten.

  Svara
 3. Vi får väl hoppas på lite värme snart. Härnere är det klart paddelbart, men inte så skojiga paddelvatten.
  Har planer för Blekinge i helgen, men det verkar som om de åker skridskor mellan öarna så det låter inte bra. Går nog att paddla på vissa ställen, men känns lite kass med isen som begränsar urvalet.

  Svara
 4. Vårdagjämning på måndag och sommartid helgen efter.. Nu verkar det mest betyda att man kan åka skidor ända till kl 8 på kvällen – det var ju inte direkt det man hade i åtanke när man flyttade till skåne..
  / Ulf

  Svara

Lämna ett svar