Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sex miljoner pund rikare

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

och det räcker ju till ett par kajaker. Att man kan ha sån tur. Fick nedanstående mail precis och det är ju såklart solklart. Fantastiskt. Och att de är så duktiga på svenska på bankerna borta i London?!

Kära vän,

Jag är Dr Harcourt Brown Manager Redovisning Revision banks från
Harlsden, nordvästra London, här i England (NatWest Bank). Jag skriver dig om en affärsförslag som kommer att ha en enorm fördel för oss båda. I min avdelning, att vara chef Greater London Regional Office upptäckte jag en summa av 15 miljoner pund (Femton miljoner pund) på ett konto som tillhör en av våra utländska kunder Sen Business Mogul Mr Moses Saba en miljardär, en Judisk från Mexiko att var ett offer för en helikopterkrasch i början av året och dödade honom och familjemedlemmar. Saba var 47 år gammal. Även i helikoptern vid tidpunkten för olyckan var hans hustru, deras son Avraham (Albert) och hans svärdotter. Piloten dödades också.

Valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, särskilt på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta den släktingar, söker jag din medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer bidragsmottagaren till den avlidne, så att vinning av detta konto värderats till 15 miljoner pund kan utbetalas till dig.

Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% till mig och 40% till dig. Jag har säkrade alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi göra. Allt jag behöver är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att bevisa att du som legitim mottagare. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, Sekretess och Trust så att vi ser denna transaktion igenom. Jag garanterar du att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig från överträdelser av lagen.

Snälla, ge mig följande, som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket mycket BRÅDSKANDE TACK.
1. Fullständigt namn.
2. Din Direkt mobilnummer.
3. Din kontaktadress.
4. Yrke:
5. Ålder:
6. Kön:
7. Hemland:

Efter att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du vill finner detta förslag intressant. Vänligen på din bekräftelse av detta meddelande och ange ditt intresse kommer att förse dig med mer information. Sträva efter att meddela mig dina beslut snarare än hålla mig vänta.
Maila mig på dr.hbrown65@gmail.com

Tacka er i väntan på din positiva svar.

Hälsningar,
Dr Harcourt Brown

6 svar på ”Sex miljoner pund rikare”

  1. Låter som min outhämtade vinst i ett Irländskt lotteri!

    Grundregel: Om det låter för bra för att vara sant så är det det!!!
    Grattis i alla fall

    Svara

Lämna ett svar