Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Semester

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Kom hem igår efter 2 veckor semester! Tänk att tiden kan gå så fort…Började med en liten sväng vid orust, var med på lite räddningsövningar med Tjörns Kajakklubb. Paddlade ut från Stocken/Orust Kajak på fredagskvällen, sov på Vallerö, plaskade runt och hade oss hela lördagen; som vanligt givande och roligt och alltid lär man sig nåt nytt.

På söndagen drog vi sen vidare mot Norge; liksom tidigare år var det Helgelandskusten som hägrade, ungefär samma område som tidigare, men vi startade aningen längre norrut i år; i Tonnes.

Blev en fin tur med betydligt bättre väder än förra året, men lite regn fick vi oxå! Inte så himla mycket paddlat men det var gött att bara vara där i det fantastiska landskapet. Det blev åtta nätter ute bland Helgelandskustens 14000 öar (fast vi hann bara med att besöka en bråkdel…).

 


9 svar på ”Semester”

 1. Hej och välkomna hem. Långsamt utan era reseberättelser.
  Varför ta med gult läckande tält när det finns täta röda ?

  PS Även snyggare på bild DS

  Svara
 2. Tack!

  De röda är förvisso granna, men de prasslar ju så att man får ha öronproppar när det blåser mer är 3m/s… Öronproppar borde ingå när man blir Hilleban, tillsammans med kondenstrasan 😉

  Och jag tycker par i gult gör sig fint på bild!

  Svara
 3. Jodå, paddeln fick följa med, men jag paddlade inte så möe med den.
  Men det jag paddlade tyckte jag kändes bra, trodde det skulle vara jobbigt iochmed att den är så pass styv, men det kändes bara fint.
  Men det tar ett tag att ställa om sig när man byter från den vanliga till grönlandspaddeln, går lite snabbare att ställa om åt andra hållet.
  Den är nog snäppet skönare att hålla i än mina hemmagjorda träpaddlar.

  Svara
 4. Hej!
  Vi drog innan regnet kom. 😉
  Synd att våra spår inte korsades, men i det finfina vädret kände vi att Lovunda hägrade… Chans till det lär inte finnas hela tiden.
  Man lär återvända… 🙂
  Ses väl snart. Ha det!
  Patric

  Svara
 5. Inspirerande att läsa era turberättelser från Helgelandskusten.

  Ser att ni hade bättre väder än vad vi hade där uppe 16 – 23/7.

  Lars

  Svara
 6. Tack!

  Kul och inspirerande att läsa era oxå!

  Helgelandskusten är fantastiskt, vi lär åka dit igen. Det finns hur mycket som helst att se och upppleva där!

  Svara
 7. Prøv litt lenger nord neste gang. Området fra Bodø til Narvik er flott, spesielt Bodø, Steigen og Hamarøy. Se Bodø kajakklubbs hjemmeside, der det er mye fine bilder, blant annet fra fjorårets fellestur rundt Hamarøy.

  Svara

Lämna ett svar