Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
seakayak

A Manual for Intermediate and Advanced Sea Kayakers
av Gordon Brown. Förlag: Pesda Press
ISBN: 095470617X

En av de snyggare och bättre böckerna i att lära-dig-paddla-kajak genre!

Fylld med matnyttiga tips och trix menar Gordon Brown att han vänder sig till paddlare som hållt på ett tag och de mer avancerade paddlarna. Rätt skönt med en bok som inte börjar från allra första början, man slipper de första mest grundläggande momenten!

Vissa grejor i boken har jag svårt att omvandla till min verklighet och kände att det hade varit kul och nyttigt att gå en kurs för Mr Brown i hans hemmavatten. Saker som tidvatten, läsa av havet, surflandning och bogsering i svår sjö skulle jag behöva lära mig på plats, en bok räcker inte för mig, hur bra det än är skrivet… 😉

Boken har många snygga och informativa bilder i färg, vilket jag är förtjust i. Omslaget är riktigt fint, storleken på boken tilltalar mig oxå, litet behändigt format som man inte får en huvudskada av om man skulle bli trött och tappa den 😉
Jag ser nog att den här boken är mer av en uppslagsbok än en pärm-pärmbok. I slutet finns oxå ett register så att det är lätt att hitta det man är ute efter.
Himla fin bok som rekommenderas! Troligtvis en är de bästa kajakböckerna som finns att tillgå just nu.

Sök efter Sea Kayak hos Amazon

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

3 svar på ”Sea Kayak av Gordon Brown”

  1. Instämmer. Ibland hade man önskat vissa instruktioner på film istället. För oss med begränsad visuell spatial förmåga kan det bli knepigt att översätta text till verklighet. Men så är det ju med instruktioner i text. Det blir till att sitta på golvet och blunda, kanta och torrpaddla till omgivningens förtjusning. Det ska bli kul att öva in ”The Colorado Hook” :-)Snart. När isen går.
    Tjo.

    Svara

Kommentera