Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sea kayak rescues
Sea kayak rescues

Helt ny film som är riktigt bra! Bryan Smith som bland annat filmat Pacific Horizon, Eastern Horizon och The Seasons 1 & 2 filmar medan Leon Somme och Shawna Franklin från Body Boat Blade visar och instruerar.

I filmen visar de räddningar i tre olika sorters förhållanden; Plattvatten (Flat Water), Rörligt vatten (Dynamic water) samt Stökigt vatten (Rough Water), Det visas med lite blandade kajaker, men när det är lite (och mycket) stökigare förhållanden är det havskajaker som gäller och de flesta från SKUK.

Att Bryan Smith är en grymt duktig filmare har vi sett tidigare och han gör det riktigt bra även denna gången, både från land, i/vid kajak och i/under vattnet. Riktigt fin kvalitet och många skojiga och spännande vinklar.

Och att Body Boat Blade har koll på hur man beter sig i/kring en kajak i blandade väder/vind/vågförhållanden har man ju kunnat ana från diverse andra filmer, filmsnuttar, bilder med mera. Här gör de det riktigt bra tycker jag med tydliga instruktioner och oftast ett leende och ett par glimtar i ögat.

Rekommenderas om du är lite eller mycket nyfiken på räddningsövningar och/eller bara vill se lite go kajakporr! Ska man önska något så är det att filmen kunde varit dubbelt så lång 😉

Finns hos välsorterade kajakhandlare! Vi beställde vår från Kajaksaker.

Sök efter Sea Kayak Rescues hos Amazon

Kolla in trailern:

Sea Kayak Rescues Trailer from Bryan Smith on Vimeo.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera