Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jag hade Nick Cunliffe som guide och tränare när jag var i Wales i höstas. En oerhört kompetent och trevlig kille, med massvis av erfarenhet. Duktig pedagog oxå, som gjorde att vi inte hade några tankar på att vara rädda eller ängsliga ute på vattnet.
Nu är Nick inte ”bara” en BCU 5* coach utan har även gjort några filmer tillsammans med Matt Giblin. Den senaste är Sea Kayak Essentials Vol.1 som lanserades under sommaren 2011.Filmen trycker väldigt mycket på precision och teknik. Superbra! Två av flera scener som visar det är vid bropelarna till Menai Bridge. Nick använder ett paddeltag och åker snyggt och elegant över till andra sidan av det forsande vattnet. Och det rör sig fort. Vid nästa scen använder han händerna, och gör en lika snygg landning på andra sidan. Imponerande!

Det är en väldigt informativ och tekniskt snyggt filmad DVD. Vackra bakgrunder, bra och lättförståelig engelska. Grundlig och pedagogisk. Helt enkelt en väldigt bra instruktionsfilm för alla nivåer. Ses med fördel i omgångar då det är rätt mycket information på en gång.
Rekommenderas verkligen!

Har man som vi sett de flesta kajakfilmer som kommit de senaste åren är det kanske inte en massa nytt, men mycket väl genomfört 🙂

Filmen är drygt 1,5 timme och finns hos välsorterade kajakhandlare.

Som en extra bonus finns hela dvdn\’s tekniska beskrivningar att ladda ner som pdf hos www.kayakessentials.co.uk.

”Finally, remember it is all about having fun” – Nick Cunliffe

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

1 svar på ”Sea Kayak Essentials Vol.1”

  1. Håller med, framför allt gillade jag att det var ett snyggt foto där det verkar som att man tänkt på bakgrunden. Det blir lätt tråkigt om det inte är snyggt. Och även om jag sett nästan alla filmer innan så finns det alltid något att snappa upp eller bara njuta av en jäkligt duktiga paddlare.

    Svara

Kommentera