Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi var inne på Dunkers Kulturhus i förmiddags och kikade på fotoutsällningen av Sally Mann.

sallymann.jpg

Vi tyckte både det var himla bra; väldigt fina porträtt och naturbilder och så är det häftigt att se riktigt välgjorda svartvita kopior! Rekommenderas varmt om ni har krokarna inom Helsingborg och tycker det är kul med bilder och fotografi. Utställningen hänger t.o.m. sjätte april.

Som bonus hängde även utställningen En flugskit i kosmos – Klippanpopen 30år och det var riktigt riktigt roligt att se, kul att läsa och se bilder om banden Kriminella gitarrer, Torson med flera. För några år sedan paddlade vi en hel med en av de bandens medlemmar; Olle Bop.

Nu får det bli en skogspromenad innan stormbyarna kommer in och börjar välta träd 😉

Dunkers Kulturhus

(hade egentligen tänkt vara i Blekinge och paddla torsdag-fredag, men vädret kändes för trist så det blir, ännu en, pålandvecka)

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

0 svar på ”Sally Mann”

 1. Hej Pia och Erik
  Hoppas att ni får njuta av helgen! Jag gissar att det inte blir någon paddling med tanke på väderutsikterna. Det blåser duktigt i Stockaboda också.
  En liten fråga bara… Blir inte Ilgot trött på er nu när ni är hemma så mycket?

  Varma hälsningar Timo

  Svara
 2. Det blåser rejält även i Blekinge och träden trillar. Vi var strömlösa för en liten stund vilket är mycket ovanligt på Nytäppet. Det blev riktigt mörkt i ett par minuter. Men sen kom ljuset igen. Nu viner det rejält runt knutarna när vindbyarna tar i så ni hade fått en mygg och flugfri vistelse i skärgården om ni valt att komma hitåt. Vet inte hur det är med fästingarna. Hörde att de klarat vintern förträffligt och redan börjat ge sig på hund och katt vilket måste vara supertidigt. Det blir till att krydda paddelmåltiderna med mycket vitlök i sommar för att hålla dom på avstånd.

  //Mårten

  Svara
 3. Jag håller bara med er….gå occh se utställning på Dunkers alla som kan Den var helt suverän. Längtar till min kajak men först blir det lite alpluft. / Lena Mämpel

  Svara

Kommentera