Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Säkrare Paddling med Svenska Kanotförbundet

Svenska Kanotförbundet lanserar ett nytt säkerhetsprojekt. Tanken är att fler ska bli tryggare och säkrare på vattnet. God tanke även om paddling som sådan är en lågrisksysselsättning. Fast ännu tryggare och ännu säkrare är aldrig fel.

Filmerna är korta och känns trevliga och informativa. Kanske lite mer paddelglädje hade gjort fler ännu mer sugna på paddling och att lära sig mer?

Läs mer om projektet här: https://www.kanot.com/foljoss/Nyheter/blitryggarepavattnetlanseringavnyttsakerhetsprojekt/

Kanotförbundet, Friluftsfrämjandet och Sjöräddningssällskapet har tillsammans arbetat med ett säkerhetsprojekt i syfte att få fler att bli trygga på vattnet genom kunskap, utbildningar och organiserad paddling – gärna i en förening, lokalavdelning eller hos en godkänd kanotcentral.

Projektet har mynnat ut i fem korta inspirationsfilmer som berör några av de viktigaste säkerhetsaspekterna. Filmerna handlar om vikten av att ha en godkänd flytväst, att ha kunskap om hur man gör en kamraträddning, att ha koll på väder och vattentemperatur, tänka på synligheten och hur du larmar om något allvarligt inträffar. Och förstås att paddla i sällskap, något som är både tryggare och roligare.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera