Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Repgymnastik

Foto av författare

By Erik Sjöstedt


Har precis kikat igenom filmen ”Greenland Rope Gymnastics” från Dsharpvideo.

Tidigare har man ju sett repgymnatsik i diverse filmer och läst om det i lite böcker, och det har sett lite kul ut men samtidigt skitsvårt.

Denna filmen är en instruktionsfilm där de olika repövningarna gås igenom. Och jag kan tänka mig att repgymnastik är mycket nyttigt för balansen och smidigheten i kajaken.

Det ser förvisso fortfarande svårt ut, men de enklare övningarna borde man reda ut och sen är det väl bara att kämpa vidare.

Det får nog bli att sätta upp lite rep när bara snön lyckas smälta bort. Och filmen lär vi kika på flera gånger. Den tekniska kvalitén är inte på topp, men innehållet är.
Jag köpte filmen från Skim som har den i hyllan.

www.dubside.net

6 svar på ”Repgymnastik”

 1. Det gick snabbt! 🙂
  Tycker faktiskt det hela ser ganska lätt ut. Har jag fel lär jag straffas omgående!

 2. Dubside, som gör alla övningarna verkar ha bra koll. Och visst ser det hyfsat lätt ut när han gör det.
  Men tänker man sig själv klängande i de repen så känns det svårare…

  tycker jag. Vi får se om vi vågar testa. Man kan ju ha med lite rep som kan spännas upp mellan nåra träd ute på öarna så att man får tiden att gå när man inte sitter i kajaken 😉

 3. Tycker absolut du ska ta med en repstump nästa gång du är ute – det kan antagligen förhöja stämningen på nästan vilken tillställning som helst. Redan innan man har hunnit närma sig alkoholen.
  Och därefter är det väl inte ens att tänka på..
  / Ulf

 4. Reptricket har man hört talas om men repgymnastik är något nytt. Du måste definitivt ta med dig ett rep när vi träffas nästa gång och visa dina färdigheter!
  /Kenneth

 5. Det såg ju inte helt enkelt ut – kolla särskilt den sista längst ner på sidan. En poäng för varje två sekunder, alternativt fem sekunder om man tar hjälp av hakan..
  Får nog köra lite extra i gymmet innan jag börjar snegla på repen. 😉
  / Ulf

Kommentarer är stängda.