Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Real turmatpåse under tillagning
Real turmatpåse under tillagning

Real turmat är ett av flera företag som tillverkar frystorkad mat. Vi har ofta(st) med oss nån eller några påsar frystorkad mat när vi är ute. Ibland för att det bara är att ta med ett par påsar och vatten så är matplaneringen klar på ett par sekunder men oftare som reservmat eller kanske lunch. Skönt att lätt kunna få i sig mat om man paddlat långt, är trött eller kommer fram sent eller om vädret inte inbjuder till matpyssel. Nu paddlar vi sällan varken långt eller länge eller är ute i fulväder men det händer. Och tycker man att diska är överskattat är påsmat smidigt, inte minst när det är lite svalare ute.

Vill inte påstå att vi testat all påsmat som finns men en del i alla fall och vi tycker nog Real turmat sticker ut som godast och bäst på alla sätt och vis. Det smakar gott och det smakar mat. Vissa andra märken smakar mest billig burkmajs och det är sådär lockande. Vi har nog i alla fall testat de flesta av Reals rätter och några favoriter är nog Chili, Pasta Bolognese och Torskgrytan.

Men är det inte dyrt undrar en del? Njae, användbara prylar är ju sällan dyra, möjligen kostsamma 🙂 Fast visst kostar de en slant, men man gör inte av med särskilt många påsar på ett år så på det stora hela är det ju en mycket liten kostnad jämfört med mycket annat. Och är det så att man med påsmat kommer ut bara nåt lite extra per år så är det lätt värt rätt mycket.

Man kan också spara en hel del vikt och volym med påsmat, men det spelar lite mindre roll vid paddling, speciellt som vi ofta ändå släpar runt på dricksvatten.

Köp Real turmat hos Outnorth eller Outdoorexperten. Mer om Real finns hos www.drytech.no som tillverkaren heter.

Påsmatslunch i finväder
Påsmatslunch i finväder på Tistlarna.
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera

Kommentera