En frostig natt på Rävholmen, oktober 2011

Solnedgång från Rävholmens topp
Solnedgång från Rävholmens topp

Tillbringade en natt på Rävholmen i Gbg södra skärgård. Riktigt fin utpaddling igårkväll. Landade på Rävholmen strax innan solnedgången och hann upp på toppen innan solen försvann helt.

Finfin kväll med häftig måne och när jag vaknade till på nattkröken var det ordentligt månljus ute. Klart fräckt och en fördel med att bo i goretexkondomen. Hade med mig lite för sval sovsäck, men det gick fint ändå.

En frostig och klar morgon men det blev varmt och skönt när solen dök fram innan jag paddlade vidare.

Ganska tidig morgon. Fin måne och enkelt boende
Ganska tidig morgon. Fin måne och enkelt boende
Solen börjar tina upp frosten
Solen börjar tina upp frosten

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

3 tankar på “En frostig natt på Rävholmen, oktober 2011”

  1. Ohhh … vad härligt det verkar. Det kan ju vara riktigt mörkt nu på hösten, men de senaste veckorna så har vi ju haft månen som givit oss ett otroligt sken. Har haft svårt att sova för sovrummet har nästan badat i ljus vissa nätter. Och att sova när det är för kallt – inte riktigt skoj. Men om det bara är en natt, då brukar man ju stå ut.

    Men när snön kommer blir det ju ljusare. Och apropå snö. Just nu så hoppas jag kunna få följa med på Fjällräven Polar – ett äventyr i norra Norge, Finland och Sverige. Men det behövs röster – se gärna min blogg hur man ger mig en röst. 🙂

    Svara
  2. Jag har en från Outdoor Designs, köpt begagnad för en 5-6 år sedan. Tror knappt de gör såna längre. Helt okej när man är sugen på att spana stjärnor och måne, var ju riktigt fint nattljus.

    Svara

Kommentera