Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pysslar lite

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Vi pysslar lite med sajten som någon kanske märkt. Nytt utseende och ny version av WordPress som är det underliggande verktyget.

Planen att det ska bli lite lättare att hitta, vi får se om det blir så.

en del saker kommer strula, men det är ju fint väder så ut och frilufsa lite med er så länge! 😉

9 svar på ”Pysslar lite”

 1. redan tillbaka från isarna?
  Nu tror jag det mesta funkar, ska klart till mer lull-lull och så, men det kan man väl ta efterhand.

  Svara
 2. Jaa, rullgardinsmenyer! När jag lekte runt med WP och rullgardinsmenyer för ett år sedan var det så knöligt att administrera så jag gav upp. En sajt med mer innehåll än bara blogg blir så mycket mer lättnavigerad med ett bra menysystem. Det borde hänt lite på ett år så hoppas att ni finner en bra struktur.

  Svara
 3. Jodå!… lite frilufsande blir det. Nu finns många möjligheter. Kajaktur runt öarna i Hällaryds skärgård för en knapp vecka sedan och skridskoåkning på några skånska sjöar idag och i fredags.
  Jonas

  Svara
 4. You Tube-fönstret ”Kallt vatten ..” anpassas inte i storlek som andra bilder gör om man tex har bokmärkesfönster öppet så att tillgänglig skärmyta minskar (Firefox).
  Ska xhtmlkoderna över detta fönster visas?
  Något jag inte förstår att utnyttja?

  Svara
 5. youtubefönstret är nog låst till fast bredd så det ska inte förminskas.
  Det nya utseendet är bredare än innan, optimerat för att vara 1200 pixlar brett. Detta för att kunna ha hyfsat breda sidokolumner samtidigt med ganska breda sidokolumner.
  Väljer man att visa bokmärken eller förminska fönstret ser det kanske konstigt ut… Men bokmärken har man ju på t.ex. google numera?!

  Svara

Lämna ett svar