Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Arrow Play MV

Arrow Play MV
Arrow Play MV

Vi slog till på nya kajaker hösten 2013, ja egentligen hade vi beställt de bra mycket tidigare men det dröjde lite. Arrow Kayaks Play MV kändes lagom till mig(Erik) när vi testat lite här och där, bland annat på West Coast Water 2013.

Jag hade först tänkt mig orange-orange-orange men det blev orange & blå, hade först tänkt lite mörkare blå men tycker denna kombinationen blev mycket bra. Väldigt bra synlighet och dessutom hålls våra två kajaker ihop väldigt bra med den blå färgen. Skojigt, ofärgade kajaker som knappt syns är ju supertråkigt.

Vid Kullaberg
Vid Kullaberg

Har än så länge bara använt den på en liten hög med dagsturer och ett par långhelgsturer med övernattningspackning. Tycker det känns väldigt bra hittils, hoppas den känslan forstätter och utvecklas så det blir en långvarig kompis i kajakflottan.

Arrow Play MV har skarpa slag, fyra luckor med tillhörande packutrymmen och är en lättmanövrerad kajak som inbjuder till rolig paddling. Pia slog till på en Play LV. Vi hämtade kajakerna direkt hos Nicolai på Nicus Nature.

För mig som mest paddlat Clapotis och Clapotis 2.0 med två luckor de senaste 7-8 åren känns det lite förvirrande med fyra luckor att sprida ut packningen på 🙂 Så småningom vänjer jag mig nog vid det också. Volymmässigt känns MV helt okej och bör fungera fint även för längre turer för min del.

Arrow Play x2 på Tylön
Arrow Play x2 på Tylön

Lämna ett svar