Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Promenad vid Hovs Hallar

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

uppifran.jpg

fotonord.jpg

Jag och Peter Svensson tog en promenad från Kattvik ut till Hovs Hallar och tillbaka i strålande solsken och svag vind.

Riktigt skönt; längs med vattnet ut och på skåneleden på tillbakavägen. Finfint ute på Bjärehalvön.

nerifran.jpg

Och det lilla fiket i Kattvik var öppet och serverade finfin rabarberkaka. Ute vid Hovs Hallar gick det att få tag på glass; så det blev värsta pensionärspromenaden…

En skön dag med promenad i makligt tempo i fint väder. Gött!

Hört vid Hovs Hallar av en man som står på parkeringen, kanske tio meter från naturreservatets infoskylt; ”vad finns därborta?”. Men hallå eller, är ju skrämmande, folk åker till hovs hallar som är superfint, parkerar bilen, äter på restaurangen eller köper glass och kör sen hem igen och inom 100 meter har man en väldigt fin natur. Skrämmande!

En annan sak vi noterade igen; det är hur lång tid och hur mycket energi vissa kan lägga på var de ska parkera, de kör runt och letar parkering så nära kiosk, restaurang eller vad det nu må vara… För att slippa gå några extra meter… Puckon! Samma fenomen syns på nästan alla parkeringar, trots att de flesta säkert inte har några problem att gå eller ska handla/frakta några större mängder.

0 svar på ”Promenad vid Hovs Hallar”

  1. Tack för en kanonhelg! Ni är fantastiskt duktiga på att skämma bort gäster både med upplevelser, mat och sällskap:) Mer fint väder! Fler dagar ute! Mindre pollen!

    Svara

Lämna ett svar